Produkty dla ryż z sosem meksykańskim i kurczakiem (3)

BRĄZOWA SOS - BRĄZOWA SOS DO DIPPINGU I SMAKOWITYCH PRZEPISÓW

BRĄZOWA SOS - BRĄZOWA SOS DO DIPPINGU I SMAKOWITYCH PRZEPISÓW

Wszechstronność Sosu Bruna jest całkowita: można go podawać z pieczeniami, duszonymi potrawami i innymi daniami, takimi jak dziczyzna, mięsa czerwone i białe, tagliatelle, warzywa, puree. Dodany w trakcie gotowania doskonale nadaje się również do przyprawiania gulaszy i mięs duszonych. Rozpuść 35 g produktu w ½ litra zimnej wody i doprowadź do wrzenia, ciągle mieszając na umiarkowanym ogniu, przez 5 minut lub dłużej, aż uzyskasz pożądaną konsystencję. Podawaj go z pokrojonym mięsem lub innymi daniami. Aby przygotować gulasze lub mięsa duszone, dodaj Sos Bruna Bauer tak, jak jest, lub po rozcieńczeniu w wodzie.
Timbale Ryżowe z Kiełbasą i Grzybami

Timbale Ryżowe z Kiełbasą i Grzybami

Najintensywniejsze aromaty i smaki Południa łączą się w smakowitym przepisie na zapiekankę ryżową z kiełbasą i grzybami. Przygotowana z wysokiej jakości składników i podawana z odpowiednimi sosami, przyniesie na Wasze stoły tradycyjne danie, smaczne i o świeżym smaku, jakby dopiero co zrobione.
Słodko-kwaśny tuńczyk

Słodko-kwaśny tuńczyk

Danie, które wykorzystuje klasyczne składniki, połączone dzięki świeżemu i apetycznemu przygotowaniu. To danie, typowe dla Wysp Egadyjskich, serwuje najlepszy tuńczyk, wzbogacony o niezapomniany smak cebuli w słodko-kwaśnej marynacie. Prawdziwe zanurzenie w ogromnych morzach smaku.